Om HR Vikar

Hei og takk for at du titter innom!

HR Vikar AS ble stiftet i slutten av september 2016 og er ennå helt i startfasen i utarbeidelse av en informativ web-side.

HR Vikar har som mål å være en liten og fleksibel leverandør av vikar- og konsulenttjenester til kunder i Trondheimsregionen og omegn. I første omgang så vil det i hovedsak være formidling av tjenester innenfor kontoradministrative- og merkantile tjenester. Jeg har en lang og bred erfaring innenfor dette feltet. HR Vikar skal være partneren for deg som har behov for en vikar/konsulent for en kortere eller lengre periode. Dette kan være i forbindelse med et sykefravær, svangerskapspermisjon, ferieavvikling, et ekstra hode i høysesong eller andre årsaker som gjør at arbeidsstokken må utvides eller en medarbeider erstattes for en periode.

Har du behov for hjelp eller har spørsmål? Ta kontakt med meg på e-post heidi@hrvikar.no eller telefon 92 65 44 10.

Med vennlig hilsen
Heidi Rønning
vikar og daglig leder

Legg igjen en kommentar