2017 er like rundt hjørnet…

Er du klar?

2017-i-sikte

Eller kanskje du eller din bedrift trenger litt ekstra hjelp for å få tatt unna noen arbeidsoppgaver i det nye året?

HRVikar er klar for nye oppdrag. HR Vikar ønsker å en ressurs for næringsdrivende som trenger et ekstra hode/et par hender for en kortere eller lengre periode, en ekstra ressurs i «høysesong» eller som vikar i forbindelse med permisjon/sykdom/annet fravær hos en medarbeider.

Jeg har opparbeidet meg en lang og bred erfaring innenfor det kontoradministrative feltet. For nærmere informasjon om min kompetanse og yrkeserfaring se https://no.linkedin.com/in/heidiroenning, eller ta nærmere kontakt for å få oversendt CV eller referanser.

Så om det skulle det være behov for en ekstra ressurs hos deg/dere så ønsker HRVikar gjerne å være en samarbeidspartner.  Jeg stiller til en samtale så snart det måtte passe for deg.

Jeg treffes på telefon 92 65 44 10 eller på e-post heidi@hrvikar.no

HR Vikar  er klar!  Ta kontakt da vel!

Heidi Rønning
vikar/daglig leder

Legg igjen en kommentar